SELIR S.R.L. 208 views

(0)
Follow
Scurta descriere a companiei

Societatea Selir este o societate cu răspundere limitată (SRL) – italo-română, fondată în anul 1995, care are sediul în oraşul Galaţi (România).
Societatea şi-a început activitatea în anul 1995 prin acordarea de servicii informatice partenerilor din străinătate. Cu trecerea timpului activitatea de informatică s-a consolidat, partenerii noştri fiind foarte mulţumiţi de calitatea şi nivelurile de serviciu a activităţilor prestate de către Selir. De remarcat faptul că întreaga activitate a firmei se desfăşoară în favoarea partenerilor aflaţi în UE din domeniul financiar, bancar şi fiduciar.
În consecinţă, odată cu trecerea timpului au apărut şi s-au consolidat şi alte activităţi suport pentru societăţile Grupului Banca Sella:
2003 – Servicii Administrative de Back Office;
2006 – Servicii de Asistenţă de tip Contact Center;
2008 – Servicii de Asistenţă Sistemistică de nivel 1;
2010 – Servicii de IT Operations;
2013 – Servicii de Phone Collection;
2014 – Servizii de tip Centru Creditare;
2014 – Studii şi Analize;
2017 – Robotic Process Automation.
Din momentul constituirii şi până în prezent, Societatea Selir a înregistrat o continuă creştere din punct de vedere al numărului de angajaţi. Dacă în anul 1995 firma şi-a început activitatea cu un număr de 8 angajaţi, astăzi numărul acestora a ajuns la peste 400.
Aceeaşi creştere au înregistrat-o şi toţi ceilalti indicatori ai firmei: cifra de afaceri, profitul brut, profitul net, cheltuielile cu personalul, cheltuielile administrative, etc.
Astăzi firma îşi desfăşoară activitatea într-un sediu nou, modern, reprezentativ, situat în centrul vechi al Municipiului Galaţi oferind astfel tuturor angajaţilor un mediu de lucru confortabil, plăcut şi dotat cu tehnică şi tehnologie de ultimă generaţie.

Office Photos
***

0 Recenzii

Lasa o recenzie ( fara recenzii )

Program lucru
Beneficii
Management
Valori
https://platforma.studentantreprenor.ro/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=6e079

SELIR S.R.L. has posted 4 jobs

Informație Companie
Urmărește-ne pe
Contacteaza-ne
https://platforma.studentantreprenor.ro/wp-content/themes/noo-jobmonster/framework/functions/noo-captcha.php?code=0cbed

Contact Us

Student Atreprenor

Aleea Mihail Sadoveanu nr.3
contact@studentantreprenor.ro